Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

По всій Україні доволі швидко й ефективно відбуваються відновлювальні роботи – звернення Президента Володимира Зеленського

Дата: 12.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненню за 11 жовтня зазначив, що ворог здійснив другу хвилю терористичної атаки проти нашої держави. Також Президент сказав, що більшість міст і сіл, які терористи хотіли залишити без електрики та зв?язку, вже з електрикою та зв?язком.

"У деяких містах і районах роботи ще тривають. У деяких містах і районах енергетиками застосовуються тимчасові обмеження енергопостачання за графіком – це необхідно виключно для того, щоб підтримувати стабільність енергосистеми", – розповів Володимир Зеленський.

Очільник держави також подякував всім українцям, які дослухалися й обмежили власне споживання електрики у пікові години – із 17-ї до 22-ї.

На завершення Президент розповів про те, що вчора вдалося звільнити з російського полону 32 наших воїнів. "Робимо все для України – можливе й неможливе. Дякую всім, хто працював на цей результат! Слава нашому прекрасному народу! Все зруйноване – відновимо! Слава Україні!", – Володимир Зеленський.

 </p>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора