Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Олександр Тищенко закликає жителів Монастирищини з розумінням поставитись до аварійних відключень електроенергії.

Дата: 12.10.2022 12:30
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Міський голова звернувся до жителів Монастирищенської громади з проханням поставитися з розумінням до аварійних відключень світла. Внаслідок того, що ворог завдав ракетних ударів по великій кількості електростанцій та підстанцій нашої країни, в країні розпочали реалізацію оперативного плану відновлення пошкоджених об’єктів. Зокрема, на Черкащині застосовано графік аварійних відключень світла першої черги!

"Уманська філія «Обленерго» частково не працює. Саме тому на деяких вулицях Монастирища є перебої з освітленням! Я особисто вас дуже прошу поставитися до цього з розумінням, адже рішення про те, які будинки та вулиці будуть відключатися, приймає не Монастирищенська міська рада та не я особисто", – розповів Олександр Тищенко.

Також очільник громади зазначив, що енергетики вже працюють над тим, щоб забезпечити стабільну, надійну та безперебійну роботу енергосистеми. Звернув увагу і на необхідності з 17 до 22:00 мінімізувати користування найбільш енерговитратними електроприладами, такими як: електрообігрівачі, бойлери, кухонна електроплита, мікрохвильова піч, пральна машина, електрична духова шафа, електрочайник, кавоварка, праска, посудомийна машина, кондиціонер, зарядні пристрої, пилосос, комп’ютер і телевізор.

"Нас запевняють, що така економія суттєво допоможе нашій енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях в Монастирищі. Дякуємо за розуміння! Тримаємо стрій! Разом – ми сила! Слава Україні!", – міський голова Олександр Тищенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора