Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Уся російська машина терору має бути й буде знешкоджена – звернення Президента України

Дата: 13.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Під час вечірнього звернення до народу України, Володимир Зеленський розповів про участь у роботі другої міністерської зустрічі країн-донорів, МВФ і Світового банку, які допомагають нашій державі зберігати фінансову стабільність. Також розповів про доволі продуктивне засідання у форматі оборонного «Рамштайну», під час якого обговорювали надання нашій державі систем протиповітряної й протиракетної оборони.

Відзначив Володимир Зеленський бійців Повітряних сил на південному напрямку. А ще повідомив, що вже повністю відновлено технічну можливість постачання електрики в більшості областей.

"Я хочу ще раз подякувати всім нашим людям, які поставилися до цієї ситуації свідомо й роблять свій дуже важливий внесок у гарантування нормальної роботи енергосистеми України. Варто продовжувати розподіляти своє споживання електрики за годинами всієї доби, щоб у пікові години якомога менше використовувати техніку, що потребує значного обсягу електрики", – сказав Президент.

Також під час звернення очільник держави розповів, що ситуація в усіх районах, які межують із передовою, залишається край жорсткою. Але запевнив, що жоден російський терорист не зможе залишитися невідомим для правосуддя.

"Україна притягне до відповідальності кожного російського вбивцю й ката – від командувачів до рядових, що виконували злочинні накази. Не забудемо, до речі, й про пропагандистів терору. Усі, хто виправдовує російський терор і підбурює агресії, усі, хто закликає до вбивств й заохочує знущання з наших людей, відповідатимуть на рівні з убивцями й катами", – наголосив Володимир Зеленський.

 </p>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора