Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка ЗСУ – це головне завдання – аграрії Монастирищини

Дата: 13.10.2022 16:02
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання Президії Спілки сільгосптоваровиробників громади, участь у якому взяв і заступник міського голови Олег Недогода.

Під час засідання учасники зібрання опрацювали ряд важливих завдань щодо подальшої підтримки Збройних Сил України. Зокрема, обговорили питання фінансових інструментів для допомоги армії у придбанні матеріально-технічних засобів.

Як зазначив виконавчий директор Спілки Іван Козяр:  «Наша головна задача на сьогодні – будь-якою ціною і всім необхідним допомогти Збройним Силам України в боротьбі проти агресора». Це рішення одноголосно підтримують всі аграрії громади. Так, від початку повномасштабного вторгнення фермери вже передали на фронт понад 30 одиниць автомобільної техніки, зокрема, 22 вантажних автомобілів з причепами. Також Спілкою відправлено у постраждалі регіони понад 70 тонн гуманітарної допомоги (крупа, мука, макарони, цукор, олія та інше). Не менш вагому підтримку аграрії надають і внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток у нашій громаді та активно підтримують соціальну сферу Монастирищини.

Олег Недогода, коментуючи діяльність Спілки сільськогосподарських товаровиробників, відмітив: «З перших днів повномасштабної війни наші аграрії стали чи не найголовнішою підтримкою Військових. І попри складний час, продовжили допомагати у вирішенні важливих питань розвитку громади. Тож ми завжди готові до співпраці та конструктивного діалогу на благо Монастирищини».

Фото без опису

За результатами засідання члени Президії розглянули всі питання, які виносились на обговорення, та зробили пролонгацію звернення «Допомагаємо ЗСУ. Разом до Перемоги».

 

Прийнято рішенням Президії:

1. Продовжити та значно посилити роботу з підтримки ЗСУ, вважаючи це особистим вкладом у Перемогу за незалежність і свободу та особистим зобов’язанням кожного власника землі, сільськогосподарського товариства, фермерського господарства чи одноосібника перед державою.

 

2. Кошти для формування цільового фонду підтримки ЗСУ в розрахунку 100 грн/га направляти на розрахунковий рахунок Спілки Сільськогосподарських товаровиробників:

код ЄДРПОУ – 21376198

р/р 203052990000026001001605354

АТКБ «Приватбанк» МФО 305299

Призначення: фінансова допомога для Збройних Сил України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора