Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У День захисників та захисниць України ми вшановуємо всіх, хто боронить Батьківщину та пам'ять про тих, хто віддав життя за мир в Україні

Дата: 14.10.2022 14:00
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко та його заступники Зоряна Заворотна і Олег Недогода відвідали сім'ї учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули, захищаючи територіальну цілісність нашої держави від ворога.

«Біль родин загиблих захисників України – це спільний біль всієї Монастирищини, яка втратила своїх синів. А тому жодна родина не залишиться поза увагою. Ми будемо й надалі продовжувати допомагати цим людям усім чим зможемо» – відзначив міський голова Олександр Тищенко.

Ми пам’ятаємо завдяки кому прокидаємось вранці та бачимо безхмарне небо над головою. Ми пам’ятаємо кожного, хто дав нам таку нагоду. Це Герої сьогодення, які пишуть новітню історію. Їх імена навічно закарбовані в пам’яті, адже це – мужні та хоробрі лицарі, які віддали за Батьківщину своє життя, аби нація мала незалежну, суверенну державу. Ми в неоплатному боргу перед ними і назавжди збережемо в серці їх ратний подвиг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора