Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні українці, які тимчасово приїхали на проживання в Монастирищенську громаду

Дата: 15.08.2022 12:00
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Шановні українці, які тимчасово приїхали на проживання в Монастирищенську громаду!

Просимо вас легалізувати своє перебування на території Монастирищенської міської територіальної громади, зареєструвавшись у відділі соціальної політики та охорони здоров’я Монастирищенської міської ради за адресою: м. Монастирище, вул. Соборна,121, І поверх (будівля колишньої райдержадміністрації).

У селах громади для реєстрації варто звернутися до діловодів, а у с. Нове Місто – за адресою: вул. Маяковського, 2 (Будинок культури) з 08.00 до 17.00.

Окрім цього, чоловіки призовного віку – від 18 до 60 років, які є громадянами України та прибувають до Монастирищенської міської територіальної громади з різних областей України, де ведуться бойові дії, повинні звернутися до 4 відділу Уманського районного територіального центру комплектування й соціальної підтримки аби стати на військовий облік.

Відповідно до Указу Президента України про загальну мобілізацію, військовозобов’язані чоловіки мають бути закликані до війська незалежно від їх місця реєстрації та перебування. У час війни захищати країну мають усі без винятку і незалежно, з якого регіону ви приїхали до нас!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора