Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 24 жовтня розпочнеться опалювальний сезон в м. Монастирище

Дата: 20.10.2022 17:06
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

      Згідно рішення виконавчого комітету Монастирищенської міської ради № 154 від 28 вересня 2022 року опалювальний сезон 2022-2023 років для житлових і адміністративних будинків, дитячих навчальних закладів та інших установ розпочинається при умові зниження середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 С і нижче протягом трьох діб.

      Проте, відповідно до листа Черкаської обласної військової адміністрації, у зв’язку із обмеженими обсягами природного газу, які доведені Міністерством розвитку громад та територій України теплопостачальним підприємствам області, опалювальний сезон розпочнеться із 24 жовтня.

      Враховуючи ворожі обстріли та пошкодження завдані енергетичній системі країни, варто враховувати, що нинішній опалювальний сезон буде складним.

      Просимо мешканців громади поставитися із розумінням до ситуації, яка склалася, і максимально підготувати своє житло до зимового періоду, аби зменшити втрати теплової енергії.

     Комунальним підприємством «Теплокомуненерго» міста Монастирище проведені усі необхідні підготовчі роботи для забезпечення споживачів тепловою енергією.

      Дякуємо за розуміння!

      Працюємо на перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора