Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 21.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

21 жовтня 2022 рік:

  •  відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету міської ради. Під час засідання заслухано та обговорено три питання: про доцільність позбавлення батьківських прав жительки села Жорнівки Фастівського району; про надання дозволу на укладення договору відчуження квартири, 1/3 частки якої належить на праві власності та на праві користування малолітнім дітям; про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу квартири, право користування якою мають малолітні діти. Після ознайомлення і детального обговорення кожного із запропонованих питань, члени комісії прийняли рішення та надали відповідні рекомендації виключно в інтересах дітей.
  •  під час чергової наради міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили план дій щодо радіаційного та хімічного захисту населення. На порядок денний були винесені наступні питання: про засоби захисту з радіаційної та хімічної безпеки; про організацію заходів хімічного та радіоактивного захисту населення. З усіх питань заслухано доповідачів, розглянуто пропозиції та прийнято відповідні рішення. По результатам прийнятих рішень надані відповідні завдання та наголошено про неухильність виконання протокольних доручень. Також відповідальним особам доручено опублікувати в засобах масової інформації план дій для населення в разі виникнення надзвичайної ситуації.
  •  щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (Монастирищенський центр культури та дозвілля) сім’ям внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 18 сімей.

______________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України та Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора