Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку з Сатанівки привітали з Днем народження

Дата: 24.10.2022 17:15
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Сьогодні, 25 жовтня, свій 97-ий День народження відзначає знана та шанована жителька села Сатанівка – Любов Никифорівна Сусік!

На іменини до довгожительки зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами завітала староста Сатанівського старостинського округу Євдокія Форостяна.

Євдокія Романівна від імені міського голови Олександра Тищенка щиро віншувала іменинницю квітами та грошовим подарунком і побажала їй міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних й ще довгих років життя!

 Любов Никифорівна народилася 25 жовтня 1925 року. На її долю випали страшні випробування – голодомори, Друга світова війна, відбудова країни. Але вона не пала духом, ні на мить не зневірилася, а навпаки стала сильнішою. Здобувши педагогічну освіту та освоївши професію вчителя біології та хімії, все своє трудове життя присвятила школі та дітям.

 Любов Сусік поважають і шанують односельчани. Адже попри всі життєві прикрощі та негаразди вона зберегла в собі промінь любові та світла. Вона завжди привітна, відкрита та щедра. Любов Никифорівна дуже щиро спілкується з людьми та завжди радіє гостям.

 Наша іменинниця – це історія нашої громади ЇЇ життєва мудрість, досвід, незламність, добродушність і добропорядність – це неоціненний скарб.

 Приймаючи привітання, Любов Сусік щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.

 Сердечно вітаємо Любов Никифорівну з Днем народження та бажаємо їй міцного здоров’я та щедрих років під мирним небом у вільній Україні! Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею!!!

#довгожителі_МонастирищенськаТГ

#Сатанівський_старостинський_округ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора