Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 28.10.2022 16:20
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

28 жовтня 2022 року:

  • в Монастирищенській громаді з нагоди відзначення 78-ї річниці Дня визволення України від фашистських загарбників керівництво громади, голова міської організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига, працівники міської ради, жителі громади  поклали квіти до Меморіалу Слави, могили невідомого солдата, пам’ятних знаків. Подвиг воїнів-визволителів нашого краю від ненависного ворога у Другій світовій війні – це приклад мужності і героїзму, яскравий взірець для наслідування представників прийдешніх поколінь,  справа честі кожного з нас, щоб вислів «ніхто не забутий, ніщо не забуте» і надалі залишався головним моральним принципом нашого життя.
  • проведено робочу зустріч щодо безоплатної правової допомоги та медіації в інтересах дитини. Під час зустрічі обговорили зміни законодавства України, які були внесені для поліпшення надання послуги громадянам первинної та вторинної безоплатної правової допомоги. Також, наголошувалося  про види правової безоплатної допомоги, які можуть отримати пільгові категорії населення та всі бажаючі. Було обговорено кроки щодо співпраці у боротьбі із домашнім насильством та насильством за ознакою статі. Піднімалось питання про допомогу у наданні правової інформації внутрішньо переміщеним сім’ям/особам, інвалідам, учасникам бойових дій, а також про можливості врегулювання конфлікту шляхом медіації.  За результатом зустрічі домовились про продовження співпраці між  КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради  та  бюро правової допомоги для забезпечення жителів нашої громади правовою допомогою, що гарантується державою.
  • щодня до пункту прийому і видачі гуманітарної допомоги звертаються сім’ї внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. З 24.10 по 28.10. отримали гуманітарну допомогу 98 сімей.

____________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора