Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 03.11.2022 17:15
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

03 листопада 2022 року:

 

  • у селі Княжа Криниця відбулася кущова виїзна зустріч старостів Княжикриницького, Лукашівського, Коритнянського, Сатанівського старостинських округів і помічників міського голови в селах Бубельня та Шабастівка. Під час зустрічі заступник міського голови Олег Недогода обговорив з присутніми важливі питання, зокрема, щодо стабільного проходження опалювального періоду, дотримання правил благоустрою, підтримання чистоти та порядку в населених пунктах. У ході поїздки ставилися конкретні завдання: підготувати адмінбудівлі та приміщення насосних стацій до зимового періоду, підготувати посипковий матеріал, здійснити всі осінні роботи з благоустрою та інше. Доручено поставитись до роботи з максимальною відповідальністю та виконати усі поставлені завдання у стислий термін.

Фото без опису

 

  • у селі Хейлове продовжуються роботи із покращення території. Так, за підтримки міського голови Олександра Тищенка та керівника ФГ «Вікторія» Юрія Шатайла зусиллями підсобних працівників було здійснено водовідвід на греблі, де відбувалося підтоплення. Також, було придбано будівельні матеріали та здійснено внутрішні ремонтні роботи в сільському будинку культури . Тут ще залишилося відремонтувати внутрішню задню стіну. Щиро дякуємо Юрію Григоровичу за підтримку та допомогу й пишаємося, що у громаді живуть люди, які не стоять осторонь життя села.

Фото без опису

 

  • щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку внутрішньо переміщеним сім’ям з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 18 сімей. Також відправили вантаж до наших захисників на передову. Юна волотерка Каріна Домачук передала для військових шкарпетки, які придбала за кошти отримані з продажу власноруч виготовлених різноманітних виробів. Величезна подяка Каріні та всім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.

Фото без опису


_________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора