Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З професійним святом привітали працівників соціальної сфери

Дата: 04.11.2022 15:00
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Напередодні свята, 4 листопада, тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом привітали заступник міського голови Зоряна Заворотна та секретар міської ради Наталія Шамрай.

У своєму вітальному слові представники влади відзначили важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються внутрішньо переміщеними особами, пенсіонерами, людьми похилого віку, ветеранами війни та праці, особами з інвалідністю, родинами в складних життєвих обставинах та іншими соціально вразливими категоріями населення, допомагаючи їм долати життєві труднощі, вірити в свої сили і знаходити вихід зі скрутного становища.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, турботу і гуманність у ставленні до громадян та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери почесними Грамотами міської ради були нагороджені колективи відділу соціальної політики та охорони здоров’я міської ради, комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради, Монастирищенської філії обласного центру зайнятості, Монастирищенського відділу обслуговування населення Пенсійного фонду України, Монастирищенського відділу управління праці та соціального захисту населення Уманської районної військової адміністрації, Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради.

Бажаємо всім працівникам соціальної сфери міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку, невтомного творчого пошуку та подальших успіхів у поліпшені соціального захисту населення! Дякуємо за вашу старанність і небайдужість до тих, хто потребує вашої допомоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора