Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 04.11.2022 15:52
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

4 листопада 2022 року:

  •  з метою організації та проведення в громаді на належному рівні заходів з нагоди Дня працівників сільського господарства під керівництвом очільника громади Олександра Тищенка, відбулось засідання організаційного комітету. Під час наради розглянуто питання щодо порядку та місця проведення заходів, уточнено основні моменти організаційних та підготовчих питань, визначено відповідальних осіб.
  •  відбулася нарада під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди щодо обліку земель громади, сплати земельного податку та оренди за земельні ділянки. Основну увагу присутніх акцентовано на повній інвентаризації земельних ділянок на території громади та проведенні звірки щодо земельного податку з даними податкової служби. Підводячи підсумки наради, було наголошено на необхідності підвищеного контролю за сплатою податків, що безпосередньо впливають на поповнення місцевого бюджету, зокрема земельного податку та орендної плати за землю.
  • відбулося робоче засідання Ліги старшокласників Монастирищини.Представники учнівського самоврядування закладів освіти нашої громади сформували та затвердили основні напрямки своєї роботи в поточному навчальному році. Свої плани учні обговорили з педагогами, презентуючи різні проєкти та алгоритми їх реалізації. Для педагогів-організаторів, заступників керівників шкіл з виховної роботи комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради" було проведено мітап з метою обговорення реалізації учівських проєктів та організації і проведення кокурсів національно-патріотичного спрямування.
  •  працівники групи по благоустрою міської ради сьогодні прибирали опале листя, вивільняли урни, наводили лад на пішохідних доріжках і виконували ряд інших робіт. Вони щоденно завзято працюють над тим, щоб в громаді було чисто та охайно.

______________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора