Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть субгранти для водокористувачів

Дата: 07.11.2022 10:03
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

В Україні  з 2019 року функціонує  Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО),  що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл».

Метою цієї субгрантової програми є просування процесу земельної реформи, сприяння інноваціям у зрошенні, розширення прав і можливостей земле- та водокористувачів, допомагаючи їм запровадити сучасне зрошення через впровадження нових технологій і автоматизацію зрошення, закупівлю та встановлення енерго - та водозберігаючого обладнання для скорочення непродуктивних втрат води, зменшення споживання енергії та збереження родючості ґрунту.

В рамках даної програми планується реалізація пілотних проектів для суб’єктів, які використовують у своїй діяльності зрошувальні системи.

Детально ознайомитись з  проектом  можна зареєструвавшись для участі у  передзаявочному онлайн-семінарі, який відбудеться  в рамках Програми USAID АГРО   16 листопада 2022 року, з 11.00 до 13.00, надіславши ім'я учасника, назву організації, електронну адресу  учасника та його номер телефону не пізніше 18.00 за місцевим часом 14 листопада 2022 року на ел.дресу   agro.subawards@chemonics.com .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора