Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо до участі в розробці Стратегії розвитку Монастирищенської міської територіальної громади!

Дата: 08.11.2022 09:05
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Виконавчий комітет Монастирищенської міської ради розпочинає роботу із розробки Стратегії розвитку Монастирищенської міської територіальної громади на період до 2027 року.

Стратегія – це план дій із чітким поетапним визначенням заходів та ресурсів для забезпечення подальшого розвитку нашої громади для комфортного проживання кожного її мешканця.

На етапі обговорення даного стратегічного документа в центрі уваги будуть системні проблеми з життя нашої спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання на шляху до змін. Тобто, всі ключові моменти, які дозволять Монастирищенській міській територіальній громаді стати успішною як в Черкаській області, так і в Україні.

У відповідності до методу партнерства, ми, як орган влади, хочемо залучити до процесу стратегування жителів громади аби кожен висловив власні думки та пропозиції.

Тож, шановні жителі Монастирищенської міської територіальної громади, запрошуємо Вас долучатися:

  •  до участі в засіданнях робочої групи з розробки стратегії;
  •  до обговорення в доступний та зручний для Вас спосіб (електронною поштою на адресу:  mail@monastyrysche-gromada.gov.ua або подавати письмові пропозиції до відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та сільського господарства виконавчого комітету міської ради: м.Монастирище, вул.Соборна,121, 2 пов. (колишнє приміщення районної ради).

Надані пропозиції будуть узагальнені відповідними фахівцями та винесені на обговорення під час засідань робочої групи з розробки Стратегії.

Форми отримання та оприлюднення інформації щодо Стратегії можуть бути різними: тексти, фотографії, відео, аудіо, презентації тощо. Головне – спільно визначити, якою ми хочемо бачити нашу Монастирищенську міську територіальну громаду в результаті реалізації майбутньої Стратегії.

Якщо Ви бажаєте брати особисто участь у попередньому обговоренні та розробці майбутньої стратегії розвитку Монастирищенської міської територіальної громади, заповніть форму за посиланням: https://docs.google.com/.../1wHW3bSVC24rYwGkcPjXk.../edit...

Про дату та час засідання робочої групи буде повідомлено додатково на електронну адресу або по телефону (згідно даних внесених у вищезазначену форму).

Запрошуємо всіх небайдужих до розвитку Монастирищенської міської територіальної громади.

Спільними зусиллями ми зможемо зробити її найкращою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора