Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали довгожителів селища Цибулів

Дата: 08.11.2022 09:20
Кількість переглядів: 163

      Цьогоріч, у колі рідних та близьких, свої Дні народження святкували жителі смт.Цибулів Кузьменко Михайло Давидович та Гринчук Марія Афанасіївна.

      За доброю традицією шанованих іменинників привітали староста Сергій Кучеренко та діловод Людмила Кобзар.

       Михайлу Давидовичу виповнилося 96 років. За плечима цього чоловіка нелегке життя, був вивезений в Німеччину, важкі повоєнні роки відбудови країни, до виходу на заслужений відпочинок - робота на цукровому заводі. Сьогодні всю свою любов і турботу йому віддає донька Галина Михайлівна, яка проживає разом з батьком.

      Марія Афанасіївна відсвяткувала 92 рік народження. Все життя пропрацювала в колгоспі. Як і інші її ровесники, за все своє життя пережила вона багато тяжких подій: голодомори, Другу Світову війну, розруху, перебудову. Але, незважаючи на всі тяготи життя, Марія Афанасіївна зберегла ясність розуму, ніколи не падала духом, є гарною господинею свого дому.

      Поважним іменникам подякували за невтомну працю, вручили квіти, грошові подарунки та побажали міцного здоров’я, бадьорості, добра, щастя, щедрот з неба, миру, Божого благословення, довголіття і всіх земних благ. Іменинники, у свою чергу, залюбки поділилися спогадами про пережиті роки і висловили вдячність за вітання та щирі слова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора