Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку Тарнави привітали з Днем Народження

Дата: 08.11.2022 15:45
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Сьогодні, 8 листопада, Зінаїда Тодорівна Гнида святкує свій 93-й День народження. На іменини до довгожительки завітала помічник міського голови с. Тарнава Діана Видаєва. Від імені міського голови Олександра Тищенка, Діана Семенівна привітала довгожительку зі святом, побажала їй міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, бадьорості духу та вручила квіти й грошовий подарунок.

 Зінаїда Тодорівна народилася 8 листопада 1929 року в селі Тарнава, де й проживає до сьогодні. Вона, як і всі, хто народився в той час, пізнала всю гіркоту голодомору на смак, стала свідком Другої світової війни та приймала участь у відбудові країни. З раннього дитинства їй доводилося важко працювати різноробочою в колгоспі, але вона ніколи не цуралась будь-якої роботи. Подарувала життя та виховала двох доньок і сина, а нині радіє п’ятьом онукам та шістьом правнукам.

 Наша іменинниця – це історія нашої громади! ЇЇ життєва мудрість, досвід, незламність, добродушність і добропорядність – це неоціненний скарб. Адже попри все, що їй довилося пережити, вона зберегла чистоту своєї душі, промінчики радості в очах і віру в краще.

 Приймаючи привітання, Зінаїда Тодорівна щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.

 Сердечно вітаємо іменинницю з Днем народження і бажаємо їй міцного здоров’я та мирного неба. Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора