Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівників культури привітали з професійним святом

Дата: 09.11.2022 16:14
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

      9 листопада міський голова Олександр Тищенко, заступник міського голови Зоряна Заворотна привітали працівників культури, а також шановних ветеранів з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу, хто плекає любов до пісні, танцю, художнього слова, музики, книги, а разом з тим своєю творчою працею звеличує рідний край!

      Звертаючись до ветеранів, міський голова подякував їм за плідну працю та збереження культурних традицій. -«Щира подяка Вам, ветерани, за те, що Ви несли і несете культуру до кожного серця, а разом з тим звеличуєте нашу громаду та рідну Україну! Без Вашої підтримки, доброї поради і творчої думки неможливі добрі зміни у нашому мистецькому житті".

      Очільник громади вручив Подяки, квіти та цінні подарунки найкращим працівникам галузі за самовіддану працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури громади.

      З початку повномасштабного вторгнення рашистських окупантів на нашу земля працівники культури громади тримають свій культурний фронт - займаються волонтерською діяльністю та проведенням благодійних концертів, ярмарків, флешмобів на підтримку Збройних Сил України, тим самим підтверджуючи те, що ніхто і ніколи не знищить нашу національну ідентичність.

     Тому що споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

    Бажаємо всім працівникам сфери культури теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, добробуту, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

    Миру всім нам після Перемоги над рашистським злом!

    Слава Україні!

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора