Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2022 13:01
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

      Не залишилася поза увагою ця історична подія і в Монастирищенській бібліотеці для дітей. В читальній залі книгозбірні влаштована книжкова виставка та проведено для учнів 5Б класу ліцею" Ерудит" літературно- історичний репортаж: "Хто помирає в боротьбі - живе у серці й слові".

     Діти послухали розповідь бібліотекаря про мужність і патріотизм співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Учасники заходу познайомилися з літературними виданнями, які розповідають про героїчні сторінки тих доленосних для України подій.

      Нині ми знову відстоюємо свою незалежність та свободу. Наші мужні воїни ціною свого життя борються за вільну, багату, демократичну державу - Україну. Ми обов'язково переможемо. Цим безсумнівно будують пишатися наші нащадки! Це дуже важкий іспит для України, але ми знову продемонстрували всьому світу свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора