Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ситуація в громаді. Проведено засідання оперативного штабу

Дата: 24.11.2022 11:00
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

На території громади були застосовані аварійні відключення електроенергії!

  •  Вночі частково подано електроживлення – підключено лікарню, водозабір, очисні.
  •  КП «Теплокомуненерго» сьогодні о 8:00 відновили теплопостачання. На підприємстві були задіяні генератори, щоб не допустити «завоздушення» системи.

На даний час не підключено до теплопостачання гуртожиток по вул. Соборній, 5. Проводяться роботи, щоб подати тепло в оселі в найкоротший термін.

  •  КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» працює в штатному режимі – є світло та тепло. Придбано окремий генератор для реанімації та операційного блоку. В разі виникнення критичної ситуації заклад в звичному режимі зможе забезпечувати медичними послугами населення громади.
  •  Подано напругу на Тарнавську та Дібрівську свердловини. Вода подається в оселі монастирищан без перебоїв, але через відсутність електроенергії на каналізаційно-насосній станції є проблема із скиданням води.
  •  У зв'язку із відсутністю електрики заклади дошкільної освіти не працюватимуть. Дитячо-юнацька спортивна школа та будинок дитячої та юнацької творчості працюватимуть у звичному режимі.
  •  Навчання в усіх закладах загальної середньої освіти здійснюється у змішаному режимі. Взавтра, 25 листопада, навчальні заклади зможуть працювати лише за наявності електроенергії.
  •  Монастирищенський хлібзавод, не зважаючи на критичну ситуацію зі світлом, продовжує працювати та забезпечувати монастирищан хлібом.

Загалом, всі служби громади працюють для життєзабезпечення населення.

Енергетики продовжують ремонтувати енергомережу.

Тримаємо стрій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора