Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 30.11.2022 12:19
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

30 листопада 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання: про схвалення Програми економічного і соціального розвитку Монастирищенської міської територіальної громади на 2023 рік; про схвалення змін до бюджету Монастирищенської міської територіальної громади на 2022 рік; про схвалення бюджету Монастирищенської міської територіальної громади на 2023 рік; про виконання плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів за 2022 рік; про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік; про затвердження умов продажу обʼєктів малої приватизації, що належать до комунальної власності Монастирищенської міської територіальної громади; про утворення гуманітарного штабу на період дії воєнного стану та затвердження його складу і Положення; про схвалення соціальної комплексної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків  у Монастирищенській міській територіальній  громаді на період 2022-2025 років; про встановлення меморіальної дошки на фасаді будівлі Сатанівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.; про передачу генератора КП «М ВУЖКГ» – КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня».

Були також розглянуті питання служби у справах дітей, земельні та юридичні питання.

Окрім цього, члени виконавчого комітету розглянули та одноголосно підтримали рішення Всеукраїнської асоціації громад про недоцільність встановлення головної ялинки громади під час дії воєнного стану. Тож в цьому році головної ялинки на центральній площі не буде. Натомість в усіх закладах загальної середньої та дошкільної освіти і в центрі культури та дозвілля – ялинки будуть встановлені. Адже попри війну, діти мають відчувати «дух» Різдва та вірити в диво.

Після детального обговорення членами виконавчого комітету одноголосно було підтримано рішення.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора