Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КНП «Монастирищенський центр  первинної медико-санітарної допомоги отримав необхідне медичне обладнання

Дата: 01.12.2022 12:20
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Благодійний фонд «Запорука» передав Монастирищенській первинці кардіограф і глюкометр із 200 тест-смужками до нього.

У вересні цього року Монастирищину відвідувала президентка та засновниця фонду Наталія Оніпко, щоб ознайомитися з основними потребами внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у наші громаді. Тоді вона й дізналася від директорки Монастирищенського ЦПМСД Людмили Редванської про потребу Центру  в кардіографі і глюкометрі. Під час бесіди Людмила Редванська також розповіла, про те як здійснюється медичне обслуговування внутрішньо переміщених осіб їхнім закладом і, що переміщені особи та місцеві мешканці мають можливість отримувати медичну допомогу в будь-якому населеному пункті громади завдяки проекту Червоного Хреста України «Національний Мобільний Медичний Пункт» та програми ЮНІСЕФ.

Президентка БФ «Запоруки» була вражена роботою по підтримці внутрішньо переміщених осіб, яка проводиться у нашій громаді. І в результаті, нещодавно до Монастирищенського ЦПМСД від благодійного фонду надійшли кардіограф і глюкометр.

Людмила Редванська зазначає, що  це устаткування дозволить вчасно виявляти та запобігати виникненню складних захворювань у мешканців громади та переміщених осіб.  Тож використовуватимуться кардіограф і глюкометр при виїздах в населені пункти мобільними бригадами та знаходитимуться на базовій амбулаторії загальної практики сімейної медицини м. Монастирища та с. Нове Місто (м. Монастирище, вул. Соборна, 1).

Тож допоки наші Воїни захищають українців на передові, наші лікарі бережуть їхні життя в тилу.

Дякуємо благодійному фонду «Запорука» за допомогу «медичному фронту» Монастирищини. Разом ми сила! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора