Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота щодо формування проєкту бюджету громади на 2023 рік продовжується

Дата: 01.12.2022 14:23
Кількість переглядів: 87

     В ході чергового засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради 30 листопада 2022 року відповідно до статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 76 Бюджетного кодексу України розглянуто та схвалено проєкт бюджету міської територіальної громади на 2023 рік.

     Зокрема, проєкт бюджету нашої громади сформовано в сумі 220,7 млн.грн, в тому числі загальний фонд – 216,8 млн.грн, спеціальний фонд – 3,9 млн.грн.

     Забезпечено в повному обсязі бюджетними призначеннями соціально-захищені видатки та інші видатки відповідно до пропозицій та обґрунтувань головних розпорядників коштів.

     Хочеться відмітити, що у проєкті бюджету громади, не враховано кошти деяких субвенцій з Державного бюджету, в тому числі освітньої субвенції, яка не була розподілена у Законі «Про Державний бюджет України на 2023 рік» між територіями. Розподіл субвенції буде здійснюватися Кабінетом Міністрів України, після чого буде проведено уточнення проєкту бюджету на 2023 рік.

     Невдовзі проєкт бюджету нашої громади буде розглянуто постійними депутатськими комісіями, доопрацьовано та подано для затвердження на пленарне засідання міської ради відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора