Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«З любов’ю від Монастирищенської громади»

Дата: 03.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Під таким гаслом пройшла благодійна акція приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається щороку 3 грудня.

 Цей день є нагадуванням про те, що люди з інвалідністю потребують особливої уваги і для них мають бути створені всі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед інших.

 Команда комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» міської ради на чолі з директором Сергієм Шолудьком доклала максимум зусиль, щоб в цей день відвідати сім’ї, в яких виховуються дітки з особливими потребами та людей з інвалідністю, які проживають у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання/перебування.

 Завдяки благодійній акції, майже 100 діток з особливими потребами та 30 підопічних відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання/перебування отримали солодкі подарунки в цей особливий день.

 Світлі посмішки зраділих дітей, слова щирої вдячності батьків стають тим найкращим стимулом, аби ще ширше відчиняти свої серця для добрих справ.

 Дякуємо нашим благодійникам, які не вагаючись долучилися до акції та допомогли, у цей важкий час, подарувати маленьку радість близько 130 мешканцям громади. А саме, щиро дякуємо – Володимиру Кулікову, депутату обласної ради від партії ВО «Черкащани», Петру Сметані, керівнику БФ «Агрейн», Віктору Слободяну, керівнику ТОВ «Агровіт», Володимиру Яковлєву, засновникуТОВ «ТГ «Майстер», Валентині Салій, засновниці ТОВ «Лідер-АБВ», Анатолію Гладкому, керівнику ТМ «Квіточка», Юрію Шатайлу, керівнику ФГ «Вікторія», Сергію Обнявку, директору Хлібокомбінату Монастирищенського РайСТ та маркету «ГРАНАТ».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора