Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники французької благодійної громадської організації «Solidarites international» у рамках співпраці з міською радою в чергове відвідали Монастирищину

Дата: 08.12.2022 11:00
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Метою їхнього візиту був збір необхідної інформації для нарахування виплати грошової допомоги за фінансової підтримки донору USAID (BHA) зареєстрованим внутрішньо переміщеним особам, які проживають у нашій громаді.

 Станом на 7 грудня внутрішньо переміщені особи, які проживають у нашій громаді, вже отримали фінансової допомоги на суму понад 200000 грн.

 Зазначимо, що грошову допомогу від Міжнародної громадської організації «Solidarites international» можуть отримати тільки ті внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в Монастирищенській міській територіальній громаді не раніше ніж за 30 днів до моменту реєстрації та ще не отримували фінансову допомогу від міжнародних організацій. Для більше детальної інформації необхідно звернутися у відділ соціальної політики та охорони здоров’я міської ради.

 Дякуємо Міжнародній громадській організації «Solidarites international» за підтримку внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Монастирищині та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора