Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долучилися до відправки чергового гуманітарного вантажу для потреб наших Захисників, які зараз на східних кордонах України

Дата: 08.12.2022 16:25
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Наші Захисники у ці хвилини стримують і захищають рідну землю від навали московської орди.

 Щоб підтримати Воїнів і символічно привітати їх з Днем Збройних Сил України, працівники міської ради та Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також колектив хореографічної студії «Dance Planet» (керівник Марина Демчук) і мешканці Сатанівки долучилися до формування необхідного вантажу для наших Захисників.

 Загалом вдалося зібрати різноманітні консерви, їжу швидкого приготування, мед, фрукти, печиво, чай, каву, теплі шкарпетки, ліки, дитячі малюнки та інші речі.

 Зазначимо, що це лише частина вантажу, яку отримають наші Захисники. Адже до формування гуманітарної допомоги, яка відправляється щочетверга, долучається чимало волонтерів чи просто небайдужих мешканців громади, а також рідні Захисників. Спільними зусиллями вони повністю заповнюють волонтерську автівку.

 Тож і сьогодні, завдяки нашим волонтерам-водіям та всім, хто долучився до формування вантажу, на передову відправилася повністю заповнена необхідними продуктами та речами автівка.

 Щиро дякуємо всім, хто долучився до зібрання вантажу для наших Воїнів!

 Бажаємо безпечної та щасливої дороги волонтерам!

 Разом переможемо!

 Бережи Боже наших Захисників!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора