Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагородили Почесною грамотою Черкаської ОДА

Дата: 09.12.2022 11:48
Кількість переглядів: 106

З початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 освітяни Монастирищини розгорнули широку волонтерську діяльність й стали рушійною силою та опорою для Збройних Сил України. Вони готували їжу, збирали продукти, засоби гігієни, теплі речі – усе необхідне й доправляли це нашим захисникам.

Сьогодні начальник Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради Ніна Завертана виконала приємну місію й вручила Почесну грамоту Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації СТОРОЖЕНКУ Володимиру Миколайовичу – інженеру з нагляду за безпечною роботою транспортних засобів групи по централізованому господарському обслуговуванню Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради – за гідний внесок у справу зміцнення обороноздатності України та відновлення її територіальної цілісності, високий рівень патріотизму, активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Володимир Стороженко від початку війни систематично доставляв українським воїнам їжу, ліки та інші критично важливі речі на війні.

Вітаємо Володимира Миколайовича із відзнакою та бажаємо, щоб за Ваше чисте серце Ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров’я, щастя, любові та довголіття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора