Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Монастирищині провели в останню дорогу загиблого Героя Федора Айбена

Дата: 11.12.2022 16:03
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта.

У Монастирищенській громаді сьогодні, 11 грудня, провели в останню дорогу 48-річного Федора Юрійовича Айбена із Лукашівки.

Федір Айбен народився в Лукашівці 11 вересня 1974 року, тут виростав, навчався у школі. У 1992 році розпочалася строкова служба в армії. Після повернення працював у колгоспі, освоївши професії тракториста та водія.

Одружився, разом із дружиною Людмилою Анатоліївною народили та виховали доньку. А коли на Сході України розпочалися військові дії, Федір не зміг стояти осторонь, і з вересня 2014 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Воював за єдність та цілісність держави у найгарячіших точках. Тоді ангел-охоронець вберіг його і через рік він повернувся до родини.

Повномасштабне вторгнення військ росії на територію України застало Федора Юрійовича за кордоном, де він працював. Але він повернувся додому і знову став на захист рідної української землі. Він захищав від ненависного ворога кожного з нас, нашу громаду, країну, нашу свободу і незалежність.

Громада вчергове втратила прекрасну людину, вірного друга, дорогого брата. Без міцного надійного плеча, коханого чоловіка залишилась дружина Людмила. Дорогого любого татуся втратила донечка Діана. Не судилось Федору Айбену дочекатись внуків, але він віддав своє життя, щоб і вони, і всі діти України народжувались і зростали під мирним небом, ніколи не чули виття сирен і вибухів снарядів.

Попрощатися з Героєм прийшли рідні, близькі, друзі, колеги, військовослужбовці, представники влади та мешканці громади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на сільському кладовищі.

Вічна пам’ять Федору Айбену та всім, хто віддав життя за Україну! Монастирищенська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблого. Світла пам’ять про Федора назавжди залишиться у серцях монастирищан.

Спочивай з миром, Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора