Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада попрощалася з Героєм Вадимом Періжком

Дата: 10.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 560

Сьогодні скорботний день для всіх жителів нашої громади і невимовний біль наскрізь пронизує Монастирищину… Її хоробрий син повернувся додому назавжди…

Безжальна війна в одну мить обірвала молоде життя 24-річного Вадима Руслановича Періжка, помічника чергового СРПП Уманського райуправління поліції. Вадим загинув під час виконання завдання, підірвавшись на каскаді ворожих мін і боєприпасів у Херсонській області.

Попрощатися з Героєм Вадимом Періжком прийшли рідні, близькі, друзі, колеги, військовослужбовці, представники влади та мешканці громади. Повз утворений «живий» коридор Пошани від рідної домівки до місця вічного спокою востаннє «пройшов» Вадим…

Поховали полеглого Героя з усіма почестями на Теолинському сільському кладовищі.

Вадим Періжок був веселим, життєрадісним, привітним і завжди усміхненим, своїм позитивом він підбадьорював всіх довкола. Саме таким ми маємо запам’ятати нашого Героя, який до останнього подиху був вірний присязі поліцейського, який віддав своє життя за цілісність і незалежність України.

На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України як Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати рідної, близької людини, та добрий, світлий спомин про мужнього Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав Вадима, любив і шанував.

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай душа загиблого Героя Вадима знайде вічний спокій.

Вічна і світла пам’ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора