Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали довгожительку с. Сатанівка

Дата: 12.12.2022 13:07
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

10 грудня свій 91-й День народження відзначила довгожителька села Сатанівка Коваль Ганна Йосипівна. З цією визначною подією іменинницю, від імені міського голови Олександра Тищенка, привітала староста Сатанівського старостинського округу Євдокія Форостяна та побажала міцного здоров’я, довголіття, добробуту та затишку в колі своєї великої родини.

Ганна Йосипівна народилася 10 грудня 1931 року в багатодітній родині в с. Леухи Вінницької області. По закінченні школи працювала в рільничій бригаді в колгоспі. Потім продовжувала трудитись в заготконторі, на спиртперевалці. Разом з чоловіком виховали сина та дві доньки, вони – найбільша гордість і підтримка матері. Дочекалася Ганна Йосипівна 7 внуків, 8 правнуків та 1 праправнука. Діти, онуки та правнуки часті гості в її домівці. Допомагають і радують своїми успіхами та зігрівають теплом і ласкою материнське серце.

З нагоди свята іменинниця приймала від гостей вітання, квіти та подарунки. Гості висловили вдячність Ганні Коваль за її добросовісну, невтомну працю, виховання дітей та онуків і за яскравий приклад людяності, порядності та незламності духу, а також побажали міцного здоров’я, родинного затишку і миру.

Очі довгожительки сяяли радістю за приділену до неї увагу, адже чого варті турбота, пам'ять і звичайне добре слово у такий день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора