Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада по питанню перспектив виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади у 2022 році

Дата: 15.12.2022 14:39
Кількість переглядів: 75

Під керівництвом заступника міського голови Олега Недогоди, за участі начальника Монастирищенської ДПІ Сергія Головченка, виконавчого директора спілки с/г товаровиробників Івана Козяра, а також працівників фінансового управління міської ради відбулася нарада по питанню перспектив виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади у 2022 році.

Основним питанням зібрання було часткове недовиконання бюджету в частині надходження податку з доходів фізичних осіб, яке зумовлене зниженням сплати податків від виплат з орендної плати за паї та дивідендів.

Про надходження платежів до бюджету громади, які адмініструються органами ДПС, доповів начальник Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС в Черкаській області Сергій Головченко.

Підсумовуючи роботу, Олег Недогода наголосив на необхідності вжиття всіх заходів щодо максимального наповнення та виконання планових показників дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади, пошуку додаткових джерел надходжень, адже від цього залежить забезпечення фінансування захищених статей видатків, у тому числі безпека та оборона, медикаментозне забезпечення, соціальні виплати, енергоносії та комунальні послуги нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора