Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У День Святого Миколая в Попудні відсвяткували новосілля дитячого садка

Дата: 19.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

      У день Святого Миколая відбулось урочисте новосілля дитсадка, який розташований в приміщенні освітнього закладу  в селі Попудня.

     На урочистості завітали  міський голова Олександр Тищенко, начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана, голова міської організації профспілки працівників освіти і науки Ірина Милова.

         Буквально за кілька місяців, за підтримки міської ради, колективу та батьків, приміщення під дитячий садок у Попуднянській школі реконструювали та капітально відремонтували, обладнали новими меблями,  навчальними матеріалами, тобто створили всі умови для розвитку та комфорту дітей.
        
Вихованці дитсадка та першачки підготували святковий концерт з піснями, віршами та побажаннями для запрошених гостей. Малеча з великим хвилюванням очікували на свято Миколая, вони старанно підготувалися до зустрічі з ним, аби показати, які вони слухняні, чемні і талановиті.

         І як годиться в день Святого Миколая - Олександр Михайлович вручив дівчаткам і хлоп'ятам солодкі подарунки. 

          Завершилося свято театралізованим дійством за участі святого Миколая.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора