Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання постійних комісій Монастирищенської міської ради

Дата: 20.12.2022 16:12
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Сьогодні, 20 грудня, з метою попереднього розгляду проєктів рішень, які виносяться на чергову сесію Монастирищенської міської ради, відбулося засідання постійних депутатських комісій: з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів; з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності та з гуманітарних питань.

У роботі комісій взяли участь міський голова Олександр Тищенко, секретар міської ради Наталія Шамрай, заступник міського голови Олег Недогода, депутати, доповідачі – спеціалісти міської ради та структурних підрозділів.

До порядку денного чергової сесії міської ради внесені важливі для життєдіяльності громади питання, а саме: затвердження на наступний 2023 рік Програми економічного і соціального розвитку Монастирищенської міської територіальної громади, бюджету міської територіальної громади, затвердження структури і чисельності бюджетних установ та інші.

Під час спільного засідання особливу увагу кожна з комісій приділила профільним питанням та винесла свої рекомендації.

Комісії підтримали проєкти рішень в цілому та рекомендували винести їх на розгляд пленарного засідання сесії міської ради.

Також депутати внесли пропозицію прийняти звернення до голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця щодо забезпечення безперебійного електропостачання водозабору та каналізаційно-насосної станції КП «МВУЖКГ» з метою постійної подачі води усім споживачам у період вимкнення електроенергії та передачі в громаду колишнього райавтодору.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора