Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова привітав енергетиків Монастирищини з професійним святом

Дата: 22.12.2022 11:31
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко разом із своїм заступником Олегом Недогодою та секретарем виконавчого комітету міської ради Світланою Тесленко привітали із професійним святом – Днем енергетика – працівників Монастирищенської філії відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго».

Олександр Тищенко щиро подякував енергетикам за їхню щоденну боротьбу – за світло й тепло в оселях монастирищан і відзначив представників «найсвітлішої» професії грамотами Монастирищенської міської ради.

Також енергетиків нашої громади, які мають значні досягнення в роботі, було нагороджено нагрудними знаками, грамотами ПАТ «Черкасиобленерго» та президії профспілки Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. А електрослюсар з ремонту устаткування розподільчих пристроїв 4 розряду Євгеній Свентозельський за вагомий особистий внесок в розвиток паливно-енергетичного комплексу України, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята отримав Подяку від Міністерства енергетики України.

Окупанти ціленаправлено знищують українські міста та села. Руйнуючи інфраструктуру країни, залишаючи нас без електроенергії, росіяни намагаються відібрати у нас віру. Але український дух – їм нізащо та ніколи не вдасться зламати! Наші відважні Захисники щоденно відбивають атаки противника, а енергетики – протистоять ворогові на енергетичному напрямку.

Щиро дякуємо нашим воїнам енергетичного фронту за щоденну працю та віру в те, що світло обов’язково переможе темряву!

Нехай же ваше життя буде наповнене світлом, теплом і енергією щирих привітань!

Слава українським Захисникам! Слава українським енергетикам! Все буде Україна! Разом до Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора