Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії міської ради затверджено бюджет і прийнято Програму соціально-економічного розвитку громади

Дата: 22.12.2022 16:13
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

22 грудня відбулося пленарне засідання чергової сесії Монастирищенської міської ради.

Сесія розпочалася з Гімну України та вшанування пам’яті загиблих за Україну Героїв.

Перейшовши до основних питань, депутати затвердили Програму соціально - економічного розвитку на 2023 рік — один з основних документів, що визначає цілі та пріоритети розвитку громади.

Серед завдань нової Програми соціально-економічного розвитку є підвищення ефективності енергоспоживання, збереження інфраструктури, житлово-комунального господарства, об'єктів культури та спорту, забезпечення необхідного рівня соціальних, медичних та освітніх послуг.

Ключовим питанням сесії стало затвердження проєкту бюджету на 2023 рік, який представила начальник фінансового управління Оксана Недогода.

Головний фінансовий документ громади було прийнято вчасно, у строки передбачені Бюджетним кодексом України. Це означає, що соціальна, освітня, медична та інші бюджетні сфери громади стабільно функціонуватимуть з першого дня нового року.

Перейшовши до інших питань, депутати затвердили Програму "Призовна дільниця", Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, Програму організації харчування учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Монастирищенської міської ради на 2023-2024 роки, Програму організації та фінансування у 2023 році громадських робіт у громаді.

Окрім того, депутати погодили та затвердили структуру установ освіти, культури, комунального закладу "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)", затвердили фінансові плани КНП "Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги ", КНП "Монастирищенська багатопрофільна лікарня ".

Також депутати розглянули проєкти рішень, які стосувались землі та комунального майна, містобудування тощо.

Одноголосно підтримали звернення депутатів Монастирищенської міської ради до голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця щодо забезпечення безперебійного електропостачання водозабору та каналізаційно-насосної станції КП «МВУЖКГ» з метою постійної подачі води усім споживачам у період вимкнення електроенергії та передачі в громаду колишнього райавтодору.

На завершення засідання усіх присутніх запросили долучитися до благодійної акції та виконати бажання діток-сиріт, діток позбавлених батьківського піклування та діток загиблих Героїв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора