Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні новорічно-різдвяних свят здійснюються мрії

Дата: 28.12.2022 13:50
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Незважаючи на те, що росіяни прагнуть залишити нас без світла, тепла та віри в найкраще, ми продовжуємо боротися та підтримувати віру наших дітей у різдвяні дива.

 Тож цього року, напередодні свят, дотримуючись доброї традиції, міською радою було організовано благодійну акцію «Здійсни мрію», яка проводилася серед депутатського корпусу, працівників міської ради та військкомату.

Мета акції – виконати бажання діток-сиріт, діток позбавлених батьківського піклування та діток загиблих Героїв.

 Сьогодні ж у стінах Будинку дитячої та юнацької творчості для 60 дітлахів віком до 16 років було підготовлено святковий захід. Привітати діток із новорічно-різдвяними святами завітали заступник міського Зоряна Заворотна, начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана і заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення 4-го відділу Уманського РТЦК СП Віталій Затолочний.

 Гості побажали дітям міцного здоров’я, здійснення мрій і щасливого та мирного дитинства. А ще виконали почесну місію – передали саме ті подаруночки, про які мріяли діти.

 Під час заходу здавалось, що в цім світі панує лише мир, щастя та добро. Хоча й повітряна тривога і повернула всіх у реальність, але сяйво в дитячих очах їй не вдалось відібрати.

 Щиро дякуємо всім, хто долучився до акції. Ви допомогли створити казку. Повірити в щирість і добро. Добро, яке завжди перемагає зло, як і наші Збройні Сили України, які обов’язково Переможуть і помстяться росіянам за кожного нашого загиблого Героя і всіх українців.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора