Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ваші податки - це теж зброя!

Дата: 28.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

                          Шановні жителі та суб’єкти господарювання  Монастирищенської міської територіальної громади!

     Під час війни всі ми змушені пристосовуватися до нових реалій та працювати в складних умовах.  Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. У зв’язку з запровадженням воєнного стану в Україні до платників податків, у тому числі фізичних осіб-підприємців, зараз не застосовуються штрафні санкції за відсутність можливості своєчасно сплатити податки та збори до бюджету.  Але поряд з тим стабільність розвитку нашої громади цілком залежить від надходжень до бюджету, а саме від того, як ми з вами добросовісно сплачуємо обов’язкові платежі.

       На щастя, на сьогоднішній день на території Монастирищенської міської територіальної громади ситуація така, що дозволяє відносно спокійно вести господарську діяльність, а відтак і вчасно сплачувати податки.

      Більшість платників відповідально відноситься до виконання своїх обов’язків, розуміючи, що саме зараз, як ніколи, за рахунок своєчасної сплати податкових зобов’язань забезпечується фінансова стабільність держави та нашої громади.

       На сьогоднішній день у громаді  проведено розрахунки за харчування пільгових категорій учнів закладів загальної середньої освіти та дітей дошкільних закладів, за придбання пільгових медикаментів закладами охорони здоров’я, вчасно виплачено заробітну плату працівникам освіти, культури та інших закладів бюджетної сфери, оплату стипендій обдарованим дітям - переможцям олімпіад, проведено оплату пільгового підвозу учнів та педагогічних працівників, що навчаються та працюють у сільській місцевості, виплату матеріальних допомог на поховання захисників України, здійснено підготовку декількох  приміщень для прийому внутрішньо-переміщених осіб, розгорнуто пункти незламності, проведено фінансування заходів з тер оборони, завершується оплата за комунальні послуги, енергоносії та здійснюються інші видатки для забезпечення життєдіяльності нашої громади.

      Міська рада щиро дякує нашим аграріям, промисловцям, підприємцям, населенню, які продовжують працювати у такий нелегкий час.       

     Ми всі проживаємо надскладні випробування долі,  боронячи свою землю від окупантів, боремося за свободу, честь, гідність. Так, важко, але вчасно сплачені податки  є тим фінансовим ресурсом, який гарантує нашій громаді повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни.

       Тож просимо всіх платників Монастирищенської територіальної громади бути відповідальними та своєчасно і в повному обсязі сплатити податки та збори до бюджетів усіх рівнів!

  Разом до Перемоги!

   Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора