Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хвилююче новорічне свято в Лукашівському стаціонарному відділенні для громадян похилого віку та інвалідів

Дата: 28.12.2022 15:15
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

      28 грудня, напередодні Нового 2023 року для підопічних та колективу Лукашівського  відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради  відбулася яскрава святкова концертно-розважальна програма.

     На урочистість з цієї нагоди завітав керівник закладу Сергій Шолудько та староста Лукашівського старостинського округу Василь Щербатюк, які привітали присутніх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Побажали усім міцного здоров’я, затишної атмосфери, родинної злагоди, гарного спілкування з близькими людьми.

        Творчі працівники закладу спільно з підопічними традиційно підготували яскраву та різноманітну концертну програму  - співали колядки, щедрівки, українські  пісні, а мешканці закладу із задоволенням підспівували їм.  Не обійшлося і без запальних танців.

      Чудовий настрій, веселі усмішки, тепла атмосфера не залишали присутніх протягом всієї зустрічі з артистами-аматорами.

       Новорічні вітання та подарунки огорнули теплом душі підопічних стаціонарного відділення, які з радістю зустрічали казкових героїв. І кожен з них згадав свої дитячі роки, свою молодість та вечір в сімейному колі напередодні свята.

        Віриться, що з приходом цих чудових свят світ і життя стануть зовсім інші – добріші, зручніші, розумніші. То ж побажаймо усім зберегти в собі людяність, віру, надію в Новорічно - Різдвяне чудо та любов!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора