Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищину з робочим візитом відвідали представники Уманської районної військової адміністрації

Дата: 30.12.2022 12:20
Кількість переглядів: 117

Реагуючи на звернення батьків учнів Летичівської філії ОЗЗСО «МСШ І-ІІІ ст. №5» та Шабастівської філії ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит» щодо унеможливлення очного навчання їхніх дітей в закладах освіти, адресоване начальнику Уманської районної військової адміністрації Ігорю Миклащуку, Монастирищенську громаду відвідали заступник начальника районної військової адміністрації Юлія Малішевська, начальник відділу освіти Уманської РВА Леся Федотова, завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи Вікторія Сакал.

 Представники Уманської РВА спільно із заступником міського голови Зоряною Заворотною, начальником освіти, молоді та спорту міської ради Ніною Завертаною та комісією з обстеження об’єктів зустрілися та поспілкувалися з батьками учнів Летичівської та Шабастівської філій, оглянули можливі місця для укриття.

 За словами Юлії Малішевської, безпека усіх учасників освітнього процесу – єдина умова очного і змішаного навчання. Вона зазначила, що обов’язково потрібно враховувати наявність та готовність укриттів, створення безпечних умов перебування у закладах освіти, переривання навчання у разі ввімкнення сигналу «повітряна тривога».

 За результатами чергового обстеження можливих місць для укриття відповідно до висновків комісії та Уманської РВА дані приміщення не відповідають чинним вимогам. Тож батькам, які виявили бажання направити своїх дітей на очну форму навчання запропоновано перевести дитину до будь-якого закладу загальної середньої освіти громади, в якому є належне укриття. А для зручності дітей управління освіти, молоді та спорту забезпечить підвіз учнів до навчальних закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора