Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Червоний Хрест» відзначив роботу Монастирищенської бригади мобільного медичного пункту

Дата: 05.01.2023 16:18
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

      П’ять місяців у Монастирищенській громаді за підтримки «Товариства Червоного Хреста» працює мобільна медична бригада. У складі бригади виїжджають медики КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

      Роботу медичної бригади на чолі з директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмилою Редванською оцінили у Товаристві Червоного Хреста й відзначили усіх членів бригади Подяками за сумлінне виконання своїх професійних обов’язків та збереження здоров’я населення.

      Справді медики дуже відповідально ставляться до своєї роботи й прагнуть допомогти кожному хто звертається. Про це свідчать моніторингові дані за результатами здійснених виїздів. Так, за три місяці – жовтень, листопад, грудень – мобільною бригадою було здійснено 61 виїзд населеними пунктами Монастирищенської громади для надання медичних послуг мешканцям громади і внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Зокрема, лікарями ЦПМСД було оглянуто 1154 особи (в тому числі 48 ВПО), з них 686 осіб «60+» та 468 – віком від 0 до 60 років.

      Під час обстеження, зокрема, було проведено 646 аналізів крові на глюкозу, 1099 пацієнтам виміряно артеріальний тиск і 1016 – рівень оксигенації (сатурації) крові та зроблено 134 щеплення.

      За результатами виїздів мобільної бригади: у 803 осіб виявлено захворювання серцево-судинної системи, 122 – діагностували захворювання шлунково-кишкового тракту, 330 – хвороби опорно-рухового апарату, 207 – хвороби ендокринної системи, 41 – неврологічні захворювання, 151 – хвороби органів дихання, 7 – ЛОР-захворювання, 33 – хвороби сечостатевої системи та 49 – інші захворювання.

      Також варто зазначити, що у 602 пацієнтів встановлено множинні діагнози та 136 осіб направлено на консультації до профільних спеціалістів.

      Отримані дані свідчать самі за себе й в чергове відкреслюють, що мобільний медичний пункт став потужним підсиленням системи охорони здоров’я Монастирищини та наближає якісну медицину до мешканців громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора