Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завдяки стійкості наших воїнів у Соледарі ми виграли для України додатковий час і сили – звернення Президента Володимира Зеленського

Дата: 10.01.2023 08:07
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні зазначив, що битва за Донбас триває, і хоч окупанти зараз сконцентрували найбільші свої зусилля на Соледарі, усе одно результатом цієї важкої та тривалої битви стане звільнення всього українського Донбасу.

 Голова держави подякував усім воїнам, які захищають Бахмут і проявляють максимальну стійкість, усім бійцям у Соледарі, які витримують нові й іще жорсткіші штурми окупантів. Він наголосив, що це надзвичайно важко: там майже не залишилося цілих стін. Завдяки стійкості воїнів там, у Соледарі, ми виграли для України додатковий час і додаткові сили, зазначив президент.

 "А що хотіла Росія там виграти? Повністю все зруйноване, життя майже не залишилось. І тисячі їхніх людей втрачені: уся земля під Соледаром у трупах окупантів і в шрамах від ударів. Ось такий вигляд і має божевілля. Дякую кожному і кожній, хто допомагає нашій державі! Слава всім, хто працює на те, щоб українці перемогли! Слава всім, хто воює за Україну! Вічна памʼять кожному і кожній, хто віддав своє життя за Україну! Слава Україні!", – резюмував Зеленський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора