Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку села Коритня привітали з Днем народження

Дата: 11.01.2023 08:55
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Вчора, 10 січня, Василина Кіндратівна Мотрич святкувала свій 91-й День народження.

 На іменини до довгожительки зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами завітала староста Коритнянський старостинський округ Юлія Шпота. Від імені міського голови Олександра Тищенка, Юлія Олексіївна щиро привітала іменинницю зі святом, побажала їй міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, бадьорості духу та вручила квіти й грошовий подарунок.

 Народилась іменинниця 10 січня 1932 року в селянській сім’ї. На її долю випало багато трагічних подій та вона мужньо їх пережила: голодні 30-ті роки, Друга світова війна, важкий повоєнний період. Весь свій трудовий вік пропрацювала в колгоспі. Спочатку в рільничій бригаді, а згодом і аж до виходу на пенсію – нянею в дитячому садочку. На її руках виросло не одне покоління коритян. Разом з чоловіком, який приймав участь у Другій світовій війні, виховали прекрасну доньку.

 Односельчани люблять, поважають і шанують Василину Кіндратівну. Пишаються нею і рідні. По при поважний вік бабуся веде активний спосіб життя та, навіть, допомагає донці поратися по господарству, а ще вона дуже привітна та відкрита людина. Попри всі негаразди вона зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

 Василина Кіндратівна була дуже зворушена привітанням і виразила велику подяку за увагу та турботу.

 Сердечно вітаємо Василину Кіндратівну з Днем народженням і бажаємо їй міцного здоров’я та мирного неба над головою. Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора