Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада щодо надходжень до бюджету громади

Дата: 20.01.2023 12:27
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

З метою належного контролю за виконанням бюджету громади, 20 січня, відбулася нарада щодо надходжень до бюджету громади.

Основним питанням зібрання була часткова недоплата до бюджету в частині надходження податку з доходів фізичних осіб, яке зумовлене зниженням сплати податків від виплат з орендної плати за паї.

 Під час наради було розглянуто питання здійснення розрахунків сільгоспвиробників за користування земельними ділянками у 2022 році, забезпечення своєчасного надходження до бюджету податків з доходів фізичних осіб, використання земельних ділянок наданих для ведення особистого селянського господарства та земельних ділянок (паїв) що обробляються самостійно.

В ході наради було наголошено на необхідності вжиття всіх заходів щодо максимального наповнення та виконання планових показників дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади, пошуку додаткових джерел надходжень, адже від цього залежить забезпечення фінансування захищених статей видатків, у тому числі безпека та оборона, медикаментозне забезпечення, соціальні виплати, енергоносії та комунальні послуги нашої громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора