Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гурт «KOZAK SYSTEM» виступив у Монастирищі з благодійною акцією на підтримку ЗСУ

Дата: 21.01.2023 19:19
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Сьогодні, 21 січня 2023 року, в Монастирищі виступив популярний український рок-гурт «KOZAK SYSTEM». Запальні, харизматичні, щирі і ні на кого не схожі: гурт KOZAK SYSTEM – це колектив, що став унікальним явищем на українській музичній сцені. 14 травня львівським концертом в укритті розпочався благодійний тур, що охопив міста та містечка України, метою якого є збір коштів на дрони для ЗСУ.

Виступ відбувся у приміщені Центру культури та дозвілля. Це був 113 виступ колективу на підтримку військових. На імпровізованій сцені була встановлена скринька для благодійних внесків. Кожен охочий міг задонатити символічну суму. Монастирищани від малого до великого миттєво долучились до збору.

Своїми патріотичними піснями музиканти достукалися до серця кожного із присутніх на концерті.

В паузах між піснями лідер гурту Іван Леньо багато говорив про війну, волонтерство та важливість постійно допомагати військовим, адже тільки так ми наближаємо Перемогу разом.

Загалом цього вечора у Центрі культури панувала по-справжньому щира, патріотична і тепла атмосфера.

Своїми піснями гурт «KOZAK SYSTEM» підбадьорювали людей рухатись далі: працювати, волонтерити та без сумніву вірити у Перемогу. Глядачі не хотіли відпускати артистів й гучними оплесками та вигуками просили виконати пісні на біс.

Щиро дякуємо організаторам та колективу «KOZAK SYSTEM» за прекрасну концертну програму та за незабутні враження і емоції у ці важкі часи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора