Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенській громаді відбувся мітинг до Дня Соборності України

Дата: 22.01.2023 13:38
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

      Сьогодні, 22 січня, з нагоди відзначення Дня Соборності України, на знак вшанування національних Героїв, які в різні часи боролись за незалежність і свободу України,  біля пам’ятника Тарасу Шевченку зібралися керівництво громади, представники колективів установ і організацій.

 

      Учасники мітингу вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.

 

      В знак глибокої вдячності за любов до рідної землі учасники зібрання поклали квіти до пам’ятника Великому українському Пророку.

 

      В цей день також була вшанована память славних синів Монастирищини та борців за незалежність України: Митрополита Василя Липківського (с. Попудня ), пам’ятники якому побудовані у США та Канаді; Митрополита Миколи Борецького (с. Сарни); борця за Незалежність України у її новітній час – Анатолія Лупиноса (с. Сатанівка).

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора