Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Придбали шкільний автобус

Дата: 30.01.2023 15:00
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Освітня галузь завжди була та є однією з найпріорітетніших галузей громади. Адже отримання якісних знань учнями зараз – це запорука добробуту Монастирищини та України в майбутньому.

 Нині через бойові дії та з урахуванням безпекової ситуації, освітній процес здійснюється в очній та дистанційній формах навчання. Для створення комфортних умов при підвезенні учнів і вчителів до закладів освіти та забезпечення можливістю всіх здобувачів освіти отримувати якісні знання є необхідність у оновленні шкільного автопарку.

 Так за сприяння голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця та начальника управління освіти Черкаської ОВА Валерія Данилевського, міській раді вдалось придбати шкільний автобус у співфінансуванні з державного та місцевого бюджетів.

 Сьогодні міський голова Олександр Тищенко передав ключі від новенького шкільного автобуса директору ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» Зої Мотилюк.

 Тож нехай він служить довго на радість дітям!

 Продовжуємо працювати над оновленням автопарку закладів освіти громади.

 Дякуємо Ігорю Табурцю та Валерію Данилевському за розуміння та підтримку.

 І щиро дякуємо нашим мужнім і нескореним Воїнам ЗСУ, завдяки вашій щоденній самовідданій службі у нас є можливість навіть у такі важкі часи, знаходити шляхи для покращення матеріального забезпечення закладів освіти громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора