Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Постанова Кабміну та роз’яснення щодо обмеження виїзду за кордон посадовцям і держслужбовцям

Дата: 30.01.2023 15:00
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

На Урядовому порталі оприлюднена ухвалена 27 січня 2023 року постанова Кабінету міністрів про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України.

«Міністерствам, центральним та місцевим органам виконавчої влади, іншим державним органам, органам місцевого самоврядування, керівникам суб’єктів господарювання подати в триденний строк до Адміністрації Державної прикордонної служби списки осіб, передбачених у пункті 214 Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57, із зазначенням прізвища, імені, по батькові (за наявності) особи, дати народження, займаної посади та в подальшому в разі кадрових змін подавати оновлену інформацію не пізніше наступного дня після прийняття відповідного рішення», - йдеться у документі.

Фото без опису

Фото без опису

Виїзд за кордон народних депутатів та депутатів місцевих рад, суддів, прокурорів, державних службовців, заброньованих працівників та інших категорій осіб, може здійснюватись виключно у службове відрядження. Передбачено низку винятків із правил:

Винятками дозволено виїзд:

батькам-одинакам для відвідування дітей за кордоном;

для лікування за кордоном;

на підставі окремого рішення Голови ДПСУ, у разі смерті членів сімей за кордоном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора