Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Впроваджено нові технології в навчанні зварюванню

Дата: 31.01.2023 10:45
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Важко знайти економічну галузь, де б можна було обійтися без зварника. Професія достатньо розповсюджена, має стабільно високий попит на ринку праці, вкрай необхідна в будівництві, у виробничих та добувних галузях. За даними єдиного порталу вакансій на сьогодні є майже 500 пропозицій на цю професію, а заробітна плата досягає 85 тис. грн.

За підтримки соціального партнера Німецького товариства міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit  - GIZ GmbH) в навчальний процес упроваджено використання найсучасніших тренажерів Virtual Welding. Унікальність цього обладнання полягає в тому, що з початку роботи воно одразу навчає основам зварювальних технологій, дозволяє проводити заняття в трьох режимах: навчання, моделювання та реальний час.

Тренажер також надає можливості виконувати віртуальне зварювання різноманітних деталей, не стикаючись із обмеженнями через використання запобіжних пристроїв або відсутність зварювального обладнання. За його допомогою можна досягти максимальної наближеності процесу підготовки до реальних умов виробництва, кваліфіковано відпрацювати техніку зварювання у різних просторових положеннях. Використання цього обладнання дозволить знизити витрати на матеріали на 25% порівняно з іншими методами навчання.

Лабораторії центрів також мають зварювальні апарати TransTig 170 EF, TransSteel 2700c SET, апарат повітряноплазмової різки Powermax 30 AIR, металографічні мікроскопи для контролю зварних швів Bresser. Використання такого обладнання дозволяє готувати висококваліфікованих фахівців міжнародного рівня, що неодноразово підтверджувалось відгуками роботодавців.

Здобути нову професію можна вже зараз в м. ОдесіРівномуЛьвові та Дніпро, Суми. Навчання триває 5 місяців.

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до центру зайнятості  або безпосередньо до навчального закладу. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора