Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОНАСТИРИЩИНА СПОРТИВНА: ВАДИМ ШВИДКИЙ – ТРЕНЕР ІЗ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Дата: 01.02.2023 10:32
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Продовжуємо цикл матеріалів про тренерів-викладачів Монастирищенської дитячо-юнацької спортивної школи, вчителів фізичної культури, які готують наших спортсменів до змагань та перемог!

Хто вони - люди, які тренують, виховують і навчають наших дітей?

Швидкий Вадим Олексійович народився в селі Леухи Вінницької області. Навчався у місцевій школі.

У восьмому класі почав займатися настільним тенісом, першим його тренером був Григорій Іванович Юхименко. Вадим поважав тренера і старався не пропускати жодного тренування, що дало змогу виконати до 11 класу норму І дорослого розряду.

Коли після закінчення школи постав вибір майбутньої професії, Вадим, довго не роздумуючи, обрав професію учителя фізичної культури, оскільки сам мріяв стати тренером і навчати інших.

У 2010 році вступив до Уманського державного педагогічного університету на факультет фізичного виховання. Щоденно займався тенісом під керівництвом кандидата наук з фізичного виховання та спорту Сергія Анатолійовича Пензая. У 2015 році закінчив університет з червоним дипломом, 1 вересня цього ж року влаштувався у Монастирищенську дитячо-юнацьку спортивну школу на посаду тренера-викладача з настільного тенісу.

У 2017 році став викладачем факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та тренером збірної команди університету з настільного тенісу. В університеті пропрацював півтора року і в 2019 році повернувся на роботу в Монастирищенську дитячо-юнацьку спортивну школу.

Вихованці  Вадима Олексійовича мають вагомі досягнення в обласних та всеукраїнських турнірах з настільного тенісу.

Вадим Швидкий - це людина, яка зуміла згуртувати навколо себе учнівську молодь, батьків та дорослих своєю відданістю до настільного тенісу. Він ніколи не рахується з часом, працює стільки, скільки необхідно. Свій спортивний професіоналізм уміло передає своїм вихованцям, які його люблять та поважають.

Він – чудовий пропагандист здорового способу життя, ініціатор та організатор різноманітних спортивних змагань. Це фахівець та ентузіаст,  фанатично відданий спорту, якому не позичати таланту, енергії, цілеспрямованості та наполегливості у досягненні поставленої мети.

____________________________________________________________________________________________

Монастирищенська ДЮСШ і надалі проводить свої тренування з таких видів спорту  як: футзал, футбол, настільний  теніс, бокс та баскетбол.

Запрошуємо всіх охочих відвідати спортивні секції.

Дізнавайтесь деталі за номером телефону: 067-693-68-34.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора