Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчання за програмою «Оператор безпілотного літального апарату (дрону)»

Дата: 01.02.2023 12:00
Кількість переглядів: 104

Завдяки успішній співпраці та допомозі нашого соціального партнера Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Ukraine, яке підтримує Україну за дорученням Федерального уряду Німеччини, реалізовано ряд успішних проєктів у сфері зайнятості.

За допомогою отриманого від GIZ обладнання в Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ вже друга хвиля слухачів навчається за програмою «Оператор безпілотного літального апарату (дрону)», яка на сьогодні є однією з найбільш популярних. Освітній процес включає в себе не лише теорію, а й набуття практичного досвіду з вивченням технічних особливостей роботи з додатковим обладнанням.

Долучитись до цієї програми можна не тільки у Рівному та Дніпрі, а також в Полтавському ЦПТО ДСЗ (https://is.gd/TjsPec) та Державний навчальний заклад Одеський центр ПТО ДСЗ. Тривалість навчання - від 3 до 5 днів. Вартість коливається в межах від 1000 грн до 3000 грн. Здобути навички керування БПЛА може кожен охочий, навчання для зареєстрованих безробітних безкоштовне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора